WebMaster

Adakah anda ingin mempunyai laman web sendiri tetapi menghadapi masalah seperti berikut :

 Bajet tak banyak
 Tak pandai nak design
 Takut kene tipu
 Tak tahu nak urus web
 Tiada masa nak urus web
 Malas nak jumpa untuk diskas
 Tak pandai nak repair jika problem
 Takut website tak siap

Mahukah jika saya buatkan semua untuk anda :

 Saya tawarkan harga berpatutan

 Saya daftarkan nama .com

Saya designkan laman web

 Saya editkan isi kandungan web

 Saya uruskan web

 Saya sediakan tutorial cara urus website

 Saya berikan bantuan teknikal percuma

 Perbincangan secara online

Mengapa anda AMAT-AMAT SANGAT perlukan Laman Web?

1. Sebagai TAPAK KEDAI di dunia digital. WAJIB ada bagi semua usahawan.

2. Beroperasi 365 hari setahun, 7 hari seminggu, 24 jam setiap hari, sepanjang masa! Tidak pernah tidur!

3. Anda tidak perlukan pekerja di kedai online dan ini akan menjimatkan kos anda mengupah pekerja.

4. Kedai online anda mempunyai akses tanpa had, merentasi sempadan. Sesiapa pun boleh melihat Laman Web anda, di mana jua mereka berada, di seluruh dunia!

5. Waktu anda berehat, tidur, melakukan aktiviti anda, beriadah, memasak, melancong, climbing, dan sebagainya - Laman Web sentiasa ON, sepanjang masa. TIDAK PERNAH CUTI!

6. Bakal prospek dan anda sendiri menjimatkan masa! Tidak perlu buang masa yang banyak untuk EXPLAIN. Bagi je link alamat Laman Web "kedai maya", mereka akan akses dengan hanya menggunakan hujung jari. Baca, seterusnya BERTINDAK sahaja!

Apa yang anda akan dapat jika ambil Pakej Webmaster ini ?

Pakej webmaster ini bertujuan untuk memudahkan anda bagi pengurusan laman web akan dikelolai oleh saya.. Jadi anda boleh fokus pada pengurusan yang lain pula.. saya akan jadi pengurus website anda selama setahun..

bila dah cukup setahun nanti terpulanglah pada anda untuk teruskan saya sebagai pengurus atau anda nak urus sendiri website ni.. saya akan berika tutorial jika anda nak uruskan sendiri nanti..

Pakej Webmaster adalah termasuk :

1. Daftar nama .com

2. Hosting 30GB Space Unlimited bandwidth

3. Design website professional dan mesra mobile

4. Promote laman web selepas siap

5. Bantuan teknikal jika laman web bermasalah.

Anda hanya perlu berikan content pada saya.. saya akan masukkan ke dalam website..

Biar saya jadi pengurus laman web anda dengan hanya bayaran setahun sekali sahaja..

Saya daftarkan nama website .com dan hosting penyimpanan data website. Alamat emel web yang lebih professional contoh seperti admin @namaweb .com

Website paparan professional dan bersesuaian dengan view mobile lebih mesra untuk pengguna yang menggunakan pc ataupun phone. Rekabentuk web adalah berdasarkan ciri2 yang anda mahukan.

Setting seo web yang mana amat penting supaya web akan berada di search engine google menjadikan web lebih mudah utk dijumpai oleh target prospek.

Saya akan edit kandungan web bila-bila masa sahaja jika diperlukan. Anda hanya perlu berikan butiran yang perlu edit dan saya akan buatkan. Ibarat saya menjadi kerani untuk menjaga web anda.

Promote web supaya ada pengunjung yang akan melawati web anda. Saya akan promote di fb, fb fanpage, fb group, forum online, buat backlink utk web, submit di social network berkaitan dan sebagainya.

Jika web mengalami masalah, saya akan membaiki web tersebut ibarat technician teknikal web anda.

Mengapa anda perlu memilih kami?

Design web sejak tahun 2010

Beratus hasil kerja

Web rekabentuk terkini & mesra mobile

Web mesra SEO & mesra pengguna

Web menarik daya tarikan pengunjung

Siap daftar nama .com

Hosting penyimpanan data website 30GB

Promote website selepas siap

 Pakej & harga upah yang amat berpatutan

Perbincangan secara online mudah & pantas

 Percuma tutorial cara edit web

 Percuma bantuan teknikal web

 Web mudah diuruskan

 dan banyak lagi